WordPress hulp: zo los je jouw WordPress problemen snel en makkelijk op

WordPress hulp

Het Online Marketing Huis maakt spiksplinternieuwe WordPress websites, maar dat is echt niet het enige wat we doen. We bieden ook WordPress hulp voor jouw bestaande website. Als je tevreden bent over je huidige website, maar wat kleine problemen hebt of wat nieuws wil implementeren kun je dus ook gewoon bij ons aankloppen.

Inhoudsopgave:
Voorbeelden van mogelijke WordPress problemen
Dit houdt onze WordPress hulp in
Is hulp bij andere websites als WordPress ook mogelijk?
Hulp bij oudere WordPress websites
Eenmalige of structurele hulp voor je website

Voorbeelden van mogelijke WordPress problemen

WordPress hulp is er in vele soorten en maten. Die problemen kunnen klein of groot zijn, maar het kan ook om een wensenlijstje met wijzigingen gaan. Dit is een greep uit de problemen en wensen waar we jou mee kunnen helpen:

  • Mijn website is offline en ik weet niet wat ik moet doen om dit weer goed te krijgen;
  • Ik krijg geen meldingen via mijn contactformulier meer binnen;
  • Ik wil mijn website verhuizen, maar weet niet hoe dat moet;
  • Ik heb de teksten voor een nieuwe pagina geschreven, maar weet niet hoe ik die nieuwe pagina aan moet maken;
  • Mijn website is heel traag, hoe kan ik deze sneller maken?
  • Ik heb veel updates open staan en durf daar zelf niets mee te doen.

Dit houdt onze WordPress hulp in

Op het moment dat je een aanvraag voor WordPress hulp bij ons indient, gaan we eerst met je in gesprek. We willen hiermee vooral goed duidelijk krijgen wat de precieze wensen of problemen zijn. Op basis hiervan maken we een inschatting van de kosten en de doorlooptijd.

Heb je in de tussentijd of na afloop vragen of aanvullingen? Dan kun je altijd bellen of mailen. Je hebt bij ons geen abonnement of strippenkaart nodig, je kunt ons gewoon inschakelen wanneer je hulp nodig hebt. Je zit nergens aan vast.

Is hulp bij andere websites als WordPress ook mogelijk?

Het Online Marketing Huis maakt en onderhoudt in principe alleen WordPress websites. Daarbij gaat onze voorkeur uit naar Beaver Builder als page builder uit, maar we hebben genoeg ervaring met verschillende thema’s, page builders en plug-ins om je daar ook mee te kunnen helpen.

In sommige gevallen is er hulp van een programmeur, techneut of de maker van een bepaalde plug-in nodig. Dit zullen we altijd eerlijk aangeven, want duidelijkheid en transparantie vinden we erg belangrijk.

Ook interessant om te lezen: 5 plug-ins die onmisbaar zijn op je website

Hulp bij oudere WordPress websites

Het maakt ons helemaal niets uit hoe oud jouw WordPress website is. Zolang jij er zelf tevreden mee bent en het grotendeels goed werkt, gaan we je echt geen nieuwe website aansmeren. Wij zijn van mening dat niet elke website eerst opnieuw gebouwd moet worden.

We zijn wel eerlijk als je wensen hebt die we niet op een verouderde website kunnen doorvoeren. Of als de mogelijkheden door jouw huidige thema of pagebuilder beperkt zijn.

Eenmalige of structurele hulp voor je website

Of je nu eenmalig wat hulp bij je WordPress website nodig hebt of graag maandelijks van onze diensten gebruik wil maken, het kan allemaal. We hebben voor alle opties een passende oplossing.

Je kunt ons voor een paar uurtjes inhuren om wat problemen op te lossen of aanpassingen door te voeren. Maar het is ook mogelijk om het beheer en het onderhoud van je website aan ons uit te besteden.

Wat jouw behoefte ook is, wij helpen je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Laura

Laura

Vrijwilliger bij de Utrechtse schaatsvereniging, terwijl ze zelf niet kan schaatsen. Houd van lezen en reizen en gaat stralen als je met haar over websites praat. Geef haar een technische uitdaging en ze is uren zoet.

Geplaatst in ,

Laat een reactie achter