Website ontwikkeling & onderhoud

...

Website ontwikkeling & onderhoud

...

Je website is meer dan alleen een online visitekaartje. Het is een marketingkanaal

Een goede website moet niet alleen een genot voor het oog zijn maar het moet functioneel en technisch goed in elkaar zitten. Het is naast je visitekaartje ook een marketingkanaal die je omzet moet opleveren.

Je kunt je social media kanalen nog zo goed hebben ingericht en ontzettend goed zichtbaar zijn online maar als je bezoekers binnen een paar seconden wegklikken van jouw website, gaat het jou geen omzet en toffe samenwerkingen opleveren.

Een goede website is mooi vormgegeven, is makkelijk vindbaar, lekker snel, heeft korte lijntjes binnen de website en is op alle apparaten responsive.

Wij begrijpen jou en jouw doelgroep

Jij bent ontzettend goed in wat je doet maar een website bouwen met allerlei technische snufjes die ook nog eens goed moet werken op de laptop, de telefoon en de tablet, daar heb je geen idee van. Gedoe! Horen wij vaak van klanten.

Je wilt een mooie en fijne website waar veel bezoekers op komen en waar de lezer makkelijk doorheen kan navigeren om uiteindelijk klant bij jou te worden.

Wist je dat mensen binnen binnen 3 tot 5 seconden beslissen of ze op je site willen blijven of dat ze wegklikken?

Een mooie vormgeving, heldere teksten met een krachtige opbouw, herkenbaarheid, de snelheid en het gebruiksgemak zorgen ervoor dat jouw website wel of geen klantmagneet is.

Wij maken unieke websites op maat dat een verhaal vertelt. Bij ons geen standaard template-website, maar echt maatwerk met alle ruimte voor al jouw wensen.

OMH - Website ontwikkelig onderhoud Laura

Van website bezoeker naar klant

Goede en waardevolle content is naast alle techniek doorslaggevend of een website bezoeker daadwerkelijk klant bij je wordt.

Daarom is een goede balans tussen de waarde voor de klant, jouw verhaal en een aansluitend aanbod erg belangrijk. De stappen van de klantreis op jouw website moeten logisch zijn en kloppen.

Wil je graag je teksten door ons laten schrijven? Dan zorgen wij ervoor dat alle content voor je website SEO technisch zijn opgemaakt, zodat ook de zoekmachines goed snappen wat er op jouw website te vinden is en voor wie dat belangrijk kan zijn.

Zo vinden steeds meer nieuwe unieke bezoekers jouw website.

 

Een goede website laat jouw business groeien

Zo ziet het proces er uit:

Design

De eerste indruk van je websitebezoeker is zeer belangrijk. Daarom creëren we een aantrekkelijk, prachtig en gebruiksvriendelijk  design dat helemaal past bij jou en je business.

Content creatie

Naast krachtige tekst is ook sprekend foto -en video materiaal belangrijk. We zorgen ervoor dat de content klopt en maken call-to-actions die jouw websitebezoekers tot actie aanzetten.

Toegankelijkheid

Wie jouw websitebezoeker ook is, je website moet responsive zijn voor iedereen. Op zowel een computer, laptop, mobiel en tablet. De website wordt voor iedereen gebruiksvriendelijk gemaakt.

Lancering

Het moment suprême! De website gaat live en is voor iedereen toegankelijk. Voordat jouw website online gaat hebben we meerdere contactmomenten gehad. En na jouw goedkeuring wordt je website gelanceerd.

Wie gingen jou voor?

Wil jij een goede website?

Wil je graag sparren welke mogelijkheden er voor jou zijn? Wij kunnen voor jou een prachtige website op maat maken. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bespreek jouw wensen met ons en wij leggen jou een prachtig plan voor dat daar op aansluit.

Wij denken met je mee!

Wil jij een goede website?

Wil je graag sparren welke mogelijkheden er voor jou zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bespreek jouw wensen met ons en wij leggen jou een prachtig plan voor dat daar op aansluit.

Wij denken met je mee!

OMH telefoon zwart