Social Media advertenties

...

Social Media advertenties

...

Social Media advertenties: Van like naar lead. Van lead naar klant

Social media kanalen inzetten om je doelgroep te bereiken is een uitstekend idee. Je doelgroep is al online aanwezig. Elke dag! Online kan je groots je (potentiele) klanten bereiken en je community laten groeien. Ga van likes naar echte fans en blije klanten. Alles draait om het hebben van goede relaties. En krachtige, waardevolle content help jouw bedrijf daarbij.

Onze specialisten weten als geen ander met welke content jij impact kunt maken op social media. Zij zijn social media fans en weten altijd de laatste trends en bewegingen. In het ontwikkelen en onderhouden van relaties met je doelgroep op social media gaat veel tijd zitten. Natuurlijk is het de tijdsinvestering het meer dan waard omdat er toffe klanten uitkomen.

Maar wij begrijpen dat jij je liever wilt richten op je core-business. Daarom kunnen wij deze social media management jou uit handen nemen.

Met een doordachte strategie Echte resultaten

Je kunt nog zoveel posten op social media maar zonder heldere doelen en strategie krijg je niet de resultaten die je graag zou willen. Je wilt meer dan alleen gezien worden. Je wilt goed zichtbaar zijn, goed vindbaar zijn en een plek innemen op het social media podium. De to go to expert in jouw markt.

Besteed jouw social media managent aan ons uit en wij dragen dan de zorg voor een consistente groei en het bereik. Van strategie tot uitvoering en bijsturing. Zodat wij van je likes leads kunnen maken. En jij van je leads blije klanten en echte fans. Jij hebt je handen vrij voor andere zaken en wij regelen voor jou waar wij goed in zijn.

Ontwerp zonder titel (17)

Social Media Advertenties scheppen vertrouwen bij je doelgroep

Social Media advertising uitbesteden, dit kunnen wij voor jou doen

Social Media Beheer

Vanaf 2 posts per week kunnen wij jouw social media management uit handen nemen. Bespreek de mogelijkheden door met ons contact op te nemen.

 • Samen met jou brainstormen we over heldere doelen voor de social media content en bepalen we de strategie
 • Wij creeren de contentkalender met de post
 • Wij schrijven de tekst en ontwerpen het beeld
 • Er volgt een preview en correctieronde
 • De posts worden door ons ingepland

Social Media Advertenties

De hele advertentiecampagne periode blijven wij de voortgang monitoren. Zo nodig testen wij met verschillend beeld -en tekstmateriaal die de doelgroep het beste aanspreekt.

 • Samen met jou bepalen we het doel van de advertentie, het budget en de looptijd
 • Wij creëren krachtige tekst en beeld voor je advertentie(s)
 • Er volgt een preview en correctieronde
 • Wij richten de advertentie technisch voor jou in
 • De advertentie gaat live
 • Wij monitoren de voortgang en houden de statistieken bij
 • Wij overleggen de statistieken en vertellen jou onze bevindingen en geven advies
 • Wij overleggen de statistieken en vertellen jou onze bevindingen en geven advies

Je business laten groeien door het inzetten van social media advertenties

Bereik nieuwe potentiële klanten of herinner je volgers aan een fantastische actie die je hebt. Ook hier is het stellen van een helder doel belangrijk om de juiste strategie te bepalen.

Wij verzorgen Social Media Advertenties op Instagram en Facebook.

Je business laten groeien door het inzetten van social media advertenties

Bereik nieuwe potentiële klanten of herinner je volgers aan een fantastische actie die je hebt. Ook hier is het stellen van een helder doel belangrijk om de juiste strategie te bepalen. Krijg meer website bezoekers of verkopen van jouw product of dienst door het inzetten van advertenties.

Wij verzorgen Social Media Advertenties op Instagram en Facebook.

OMH telefoon zwart