SEO teksten

Zoekwoordenonderzoek & SEO strategie

SEO teksten

Zoekwoordenonderzoek & SEO strategie

Je website als klantmagneet door goede SEO teksten

De juiste klanten bereiken en makkelijk gevonden worden in Google? Dat bereik je met krachtige SEO teksten op je website. Met goede vindbare teksten voor je website en blogs zorg je ervoor dat er een persoonlijke verbinding ontstaat. Bij ons zijn de regeltjes van Google secundair. We schrijven voor jouw ideale klant en daarmee kom je niet alleen nog hoger in de zoekresultaten, je bezoekers worden ook sneller klant.

Tegenwoordig zit echt iedereen online. Ook alle ondernemers in jou vakgebied die net zo goed zijn in hun werk zoals jij. Je wilt opvallen en je wilt dat de potentiële klant met een dringende vraag het antwoord vind op jouw website.

Om in kaart te brengen waar jouw klanten in Google naar zoeken, starten wij met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Na dit onderzoek ontvang je een duidelijk overzicht van de zoekwoorden die passend zijn voor jouw business en je krijgt daarbij ook een uitgebreid advies. Daarna werken we de SEO teksten voor je uit.

Zo wordt ook jouw website een klantmagneet!

Waarom je het schrijven van SEO-teksten wil uitbesteden

Onze specialisten zijn een kei in het schrijven van goede teksten. Wij bezitten de beste tools om te onderzoeken welke zoekwoorden grote kansen hebben voor jouw business in Google.

Wij hebben in no-time onderzocht naar welke antwoorden jouw klanten zoeken. De teksten die wij schrijven zijn geen gekunstelde teksten, maar krachtige verbindende teksten met een fijne en lekker leesbare opbouw.

Jouw klant zal niet in de gaten hebben dat zij of hij SEO tekst aan het lezen is.

Dat de tekst zorgt voor een heldere boodschap en conversie staat bij ons voorop.

seo tekst

Voordelen van SEO teksten

  • Jouw website is beter vindbaar in Google
  • Het uitbesteden van het schrijven van deze teksten scheelt jou een hoop tijd
  • Je zet een stevige positie neer in de markt
  • Jouw boodschap sluit naadloos aan op wat jouw klanten zoeken
  • Websitebezoekers worden echte klanten

Krachtige tekst schept verbinding

Zo ziet het proces er uit:

Zoekwoordenonderzoek

Aan de hand van informatie die wij van jou hebben gehad via een interview, doen wij een (uitgebreid) zoekwoordenonderzoek. De beste uitkomsten zullen met je worden besproken. Hier ontvangt je ook een rapport van die persoonlijk aan je wordt toegelicht.

SEO tekst

Na het kiezen van de beste zoekwoorden worden de SEO teksten voor je geschreven. Wij schrijven krachtige SEO teksten die niet lijken op standaard SEO teksten. Maar antwoord geven op vragen en aansluit op jouw aanbod, je boodschap en jouw doelgroep.

Wil jij ook goede SEO teksten?

Wil je alleen tekst voor 1 pagina of wil je de tekst van je hele website SEO-proof laten maken? Bespreek het met ons en wij maken voor jou een offerte op maat.

Wij denken met alle plezier met je mee!

Wil jij ook goede SEO teksten?

Wil je alleen tekst voor 1 pagina of wil je de tekst van je hele website SEO-proof laten maken? Bespreek het met ons en wij maken voor jou een offerte op maat.

Wij denken met alle plezier met je mee!

OMH telefoon zwart