Portfolio

Wat wij voor klanten hebben gedaan en wat zij over ons zeggen

Portfolio

Wat wij voor klanten hebben gedaan en wat zij over ons zeggen

Met liefde hebben wij gewerkt voor:

Procezza

Procezza

Het gloednieuwe bedrijf van Margot Corporaal was niet meer dan idee toen het Online Marketing Huis werd gebeld. Twee maanden later was er een uitgebreide huisstijl die aandacht trekt, een website die niet alleen goed vindbaar was, maar ook maandelijks nieuwe blogartikelen kreeg en een social media account.

Wat zegt Saskia over ons

"De meiden hebben het fantastisch gedaan in de aanloop naar de lancering van mijn bedrijf Procezza. Alles op het gebied van huisstijl, marketing, het schrijven van teksten, SEO en social strategie hebben ze mij in ontzorgd en in hele korte tijd echt een mooi product neergezet richting de toekomst waar we nog veel zullen samenwerken met elkaar!"

Eetpsycholoog

Eetpsycholoog

Saskia de Ridder wilde graag groeien met haar bedrijf online. Door het inrichten van meerdere funnels, het ontwerpen van werkboeken voor haar online cursus en het bouwen van haar online academie kan zij nu veel meer mensen helpen.

Wat zegt Saskia over ons

"Bij het opzetten van zowel mijn funnels als mijn online leeromgeving, heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren: korte lijntjes, snel schakelen, kundig advies en het eindresultaat was echt zoals ik het graag wilde hebben, en ook nog eens snel opgeleverd. Zeer tevreden!"

Liza van der Veeken

The Resetter

Groeien met haar bedrijf was voor Liza van der Veeken een grote wens. Door het doen van een uitgebreid zoektermenonderzoek en het schrijven van SEO tekst voor haar website wordt haar bedrijf nu goed gevonden online.

Wat zegt Liza over ons

"Ik heb het Online Marketing Huis gevraagd om een samenwerking aan te gaan, omdat ik bij hen echt het gevoel had dat ze begrepen waar ik tegenaan liep én de expertise in huis hadden om mij hier mee verder te helpen. Tijdens het gehele proces was ik steeds op de hoogte van welke stappen er werden gezet en kreeg ik ook de gelegenheid om feedback terug te geven, zodat bijvoorbeeld de SEO teksten ook echt in lijn lagen met de manier waarop ik zelf altijd communiceer. "

Tool for coaching

Tools for coaching

Een prachtige opleiding hadden coach Miranda en Jennifer ontwikkeld. Maar deze moest nog wel in de markt gezet worden. Door het schrijven van SEO en salesteksten en het doen van een marketing en social media strategiesessie zat hun opleiding binnen no-time vol.

Wat Jennifer & Miranda zeggen over ons

"We zijn heel blij met de SEO teksten en de strategiesessie. Onze eerste opleiding gaat door omdat we genoeg aanmeldingen hebben. Dus we zijn super blij! In de toekomst zullen vast jullie hulp nog wel kunnen gebruiken want jullie hebben prachtige mensen en diensten in huis. Bedankt voor de fijne samenwerking."

Luminos coaching

Luminos coaching

Het was een grote droom van Linda om een retreat voor vrouwen te geven. Ze had geen idee hoe zij deze vol zou kunnen krijgen. Door het neerzetten was een geweldige challenge, inclusief salesfunnel, werd het voor haar doelgroep makkelijker om in te stappen. Ook deden wij een uitgebreid zoektermenonderzoek zodat door krachtige SEO de leads naar haar website kreeg.

Wat zegt Linda over ons

"Ik heb onwijs fijn samen gewerkt met de leuke dames van het online marketing huis. Ze hebben mij geholpen met de SEO van mijn website en met geven van mijn eerste online challenge met bijbehorende salesfunnel. Ik ben gek op mijn werk mooie vrouwen coachen en ik heb een hekel aan alles “aan de achterkant”. Ik ben onwijs blij dat ik het OMH heb ingeschakeld, zo konden we allemaal doen waar we goed in zijn en plezier in hebben. Ik heb super goede adviezen gekregen en een hele succesvolle challenge gegeven!"

Health coach Ilona

Health Coach Ilona

De online wereld was voor Ilona helemaal nieuw. Zij had de wens om via social media kanalen haar doelgroep te bereiken. Daarnaast wilde zij graag dat haar website meer conversies zou opleveren. Daarom zijn we gestart met een social media strategiesessie om de groeistrategie te bepalen. Door een goed zoektermenonderzoek en lead genererende SEO teksten krijgt zij ook klanten via haar website.

Wat zegt Ilona over ons

"Veel praktische tips gekregen waardoor ik stappen kan zetten in mijn bedrijf. De eerste resultaten zijn zichtbaar. En ik kan weer gemotiveerd en geïnspireerd verder!"

Vrijblijvend kennismaken

Leg ons je vraag en je wensen voor. We denken uitgebreid met je mee om de groeikansen van jouw bedrijf in kaart te brengen.

Vrijblijvend kennis maken?

Leg ons je vraag en je wensen voor. We denken uitgebreid met je mee om de groeikansen van jouw bedrijf in kaart te brengen.

OMH telefoon zwart