Online Marketing door vrouwen met ballen

Ons team: wij zijn het Online Marketing Huis

Meer zichtbaarheid. Meer verbinding. Meer klanten. Die echte relaties, daar gaan wij voor! Voor jou, voor jouw business, met ons team en binnen ons team. Wij zijn hèt online marketingbureau waarbij het om de communityfeeling gaat.

Onze toppers zijn een kei in hun vakgebied. Hands-on, professioneel en innovatief. En daarnaast streven wij er continu naar om jou je thuis te laten voelen in onze samenwerking.

Eerlijke marketing voor grootdromers en wereldverbeteraars met een missie.

Het is onze missie om jou te helpen een succesvolle langetermijn business neer te zetten

Saskia

Saskia van der Krift

“Salesfunnel & social media Topper”

Business & Marketing strateeg
(owner)

Human Design: Manifestor 2/4

Online Marketing is voor mij een feestje. Naast marketing vind ik het menselijke gedrag fascinerend. Echte en oprechte connectie met klanten, volgers en de markt hoe creëer je dat? Ik help jou met het uitkristalliseren van de klantreis. Wat heeft je klant wanneer nodig?  Dat werk ik voor je uit. De afgelopen jaren heb ik enorm veel ondernemers geholpen met salesfunnels en strategie.

Liselore

Liselore Verschuren

“SEO Superstar”

SEO specialist

Human Design: Generator 3/5

Als SEO specialist kijk ik waar de online kansen voor jouw website liggen en hoe je deze optimaal kunt benutten. De afgelopen jaren heb ik voor talloze opdrachtgevers de vindbaarheid van hun websites verbeterd en hun conversie verhoogd. Wil jij meer omzet met je website genereren? Ik sta klaar om mijn mouwen op stropen!

Laura

Laura Loos

“WordPress Techgirl”

Website specialist

Human Design: Generator 2/4

Voor al het WordPress techniek moet je bij mij zijn. Een lekker lopende en vlotte website die zowel op de pc als de mobiele telefoon responsive is, is in deze tijd niet meer weg te denken. Ik ontwerp de WordPress website voor jou die helemaal bij jou en jouw business past. Een prachtige website waar bezoekers klanten worden.

Ankie

Ankie Gijsel

“Vormgeef vituoos”

Grafisch Designer

Human Design: Projector 6/2

Als designer zorg ik dat jouw visuele uitstraling de juiste mensen aanspreekt. Kleuren, vormen en lettertypes pas ik aan om jouw ideale klant aan te trekken. En dit alles natuurlijk met de juiste functionaliteit in gedachten.

Jij?

Wij zijn op zoek naar

“Social Media Topper”

Social Media specialist

Wij zijn nog op zoek naar een social media management en advertentie specialist. Heb jij hier aantoonbare ervaring in? En lijkt het je gaaf om met een fantastisch team en waanzinnig leuke ondernemers te werken?

Dan zoeken wij jou!

Neem contact met ons op.

Jij?

Wij zijn op zoek naar

“SEA Specialist”

 

Meteen kennismaken?

Kennismaken per mail of telefoon

Ben je benieuwd wat wij voor jouw business kunnen betekenen?

Laten we dan even kennismaken.

Kennismaken per mail of telefoon

Ben je benieuwd wat wij voor jouw business kunnen betekenen?

Laten we dan even kennismaken.

OMH telefoon zwart