Waarom kies je voor een LearnDash leeromgeving?

LearnDash Academie maken

LearnDash is een van de populairste en meest gebruikte online leeromgevingen in Nederland. Het LearnDash Learning Management System (LMS) is dat om verschillende redenen. We vertellen je er graag meer over, zodat je ontdekt waarom LearnDash ook voor jouw bedrijf de beste keuze is.

Waarom zijn online leeromgevingen zo populair geworden?

Het gebruik van online leeromgevingen heeft een enorme vlucht genomen. Ook de professionele coaching sector ervaart steeds meer de toegevoegde waarde van een online leeromgeving. Zeker nu is het voor veel professionals in coaching dé manier om een voorsprong te nemen op concullega’s die hun diensten niet uitbreiden. Lees hier meer over in de voordelen van een online leeromgeving voor jouw bedrijf.

Waarom is de LearnDash online leeromgeving zo populair?

LearnDash is om een aantal simpele redenen de beste keuze:

  • LearnDash is een plugin die aansluit op je bestaande WordPress site
  • LearnDash is heel gebruiksvriendelijk
  • LearnDash is betaalbaar en transparant in de kosten

LearnDash werkt net als WordPress

LearnDash sluit perfect aan op elke WordPress omgeving in tegenstelling tot bijvoorbeeld de online leeromgeving van Huddle en aNewSpring die in een apart systeem zijn gebouwd. Je hoeft voor LearnDash geen nieuwe website te laten bouwen. Met een plugin wordt de online leeromgeving gewoon in je bestaande website gehangen. LearnDash werkt vanuit de cloud en wordt daardoor voortdurend geüpdatet en verbeterd. En je gegevens staan niet op je eigen server of computer, dus bij een crash of overstap naar een andere computer verhuist je online leeromgeving automatisch mee.

De gebruiksvriendelijkheid van LearnDash

Je hebt voor het gebruik van LearnDash geen technische kennis nodig. Met een beetje oefening ben je binnen de kortste keren in staat alles zelf te beheren. Ook je klanten profiteren van een duidelijk en klantvriendelijk systeem waarin ze zelf hun weg vinden. Je kunt klanten eenvoudig toegang geven tot de online leeromgeving en de juiste producten aan hun account koppelen en ze kunnen zelf aan de slag.

LearnDash is heel transparant over de kosten

LearnDash is een zeer inclusieve online leeromgeving. De kosten zijn duidelijk en transparant en je weet precies wat je ervoor krijgt. Een grote pre op andere online leersystemen zoals Course-Flow is dat je bij LearnDash een onbeperkt aantal cursussen aan een onbeperkt aantal deelnemers kunt aanbieden zonder extra kosten. Updates van het systeem worden voortdurend automatisch gedaan en zijn gratis. En ook analyses en inzichten over je klantbestand zijn gratis. Interactie met je klanten of het aanmaken van bijvoorbeeld een quiz? Allemaal gratis bij LearnDash.

Ik wil een LearnDash online leeromgeving

Een LearnDash online leeromgeving is de beste keuze voor bijna elke bedrijfstak. En de reden daarvoor is heel simpel. Het is een systeem dat na de eerste opzet en initiële kosten staat als een huis en daarna praktisch geen extra kosten met zich meebrengt.

Ons advies is om de LearnDash omgeving goed in te laten richten door een LearnDash specialist. Met wat oefening of een LearnDash training ben je in staat om de online leeromgeving daarna zelf te beheren en met trainingen uit te breiden. Wij helpen je graag verder met eventuele vragen die je hebt en de stappen die je moet nemen.

 

Saskia

Saskia

Liefhebber van natuur en aardse spiritualiteit die het heerlijk vind om in de klantreis van bedrijven te duiken en daardoor strategisch de mogelijkheden omhoog haalt. Ziet altijd kansen.

Laat een reactie achter