Online leeromgeving

...

Online leeromgeving

...

Een toegankelijke Online leeromgeving in Learndash voor jouw online cursus

In het ontwikkelen van een online training of cursus gaat veel tijd en energie zitten. Het is natuurlijk niet iets dat je één of twee keer wilt verkopen. Je stopt je expertise, je liefde, je aandacht en je creativiteit er in. Daarnaast wil je dat je klanten jouw training of cursus toegankelijk vinden en wil je ook dat ze deze volledig doorlopen. Met resultaat natuurlijk!

Je training of cursus is in grote lijn of geheel af. En dan..moet deze nog online. Daar komen een hoop technische aspecten bij kijken. Hoe zou het voor je zijn als de hele techniek van het bouwen van een online leeromgeving of online academie voor jou wordt gedaan?

Jij hoeft je alleen te focussen op dat wat jij het leukst vindt. Jouw werk en de inhoud van jouw training of cursus.

Laat de techniek maar aan ons over

Bij het technische gedeelte van het bouwen van een online leeromgeving komt een hoop kijken. Van het inrichten van de modules en lessen tot beveiligen van de hele online academie. Ook wil je natuurlijk dat je online leeromgeving aansluit op de style van jouw website. En wat dacht je van het automatisch laten verlopen van het aanmaken en versturen van inloggegevens als een nieuwe deelnemer jouw training of cursus koopt.

Onze specialisten weten hier alles van en zorgen ervoor dat jouw online academie über professioneel wordt. Zowel voor als achter de schermen. Naast het technische gedeelte van online omgeving kunnen wij ook je salespagina ontwerpen. Zowel qua tekst en techniek. Maar ook kunnen wij voor jouw training of cursus prachtige printbare en online invulbare werkboeken ontwerpen.

Een leeromgeving in Learndash, de voordelen:

  • Stylevolle en toegankelijke vormgeving
  • Je kunt oneindig veel cursussen kwijt in je leeromgeving
  • Er is geen grens aan het aantal gebruikers voor je cursussen
  • Je kunt de voortgang van je cursisten bijhouden
  • Je online academie sluit naadloos aan op je bestaande website
OMH - Online leeromgeving Esther

Geen techniek paniek. Geef het hele technische gedeelte uit handen

Zo ziet het proces er uit

Sparsessie

Na het kennismaken gaan wij samen zitten en sparren over de opbouw en inrichting van jouw online leeromgeving. Zo kunnen wij 100% jouw wensen in kaart brengen.

Ontwerpen

In deze fase wordt jouw online leeromgeving gebouwd. Dit zal ook de fase zijn waarin jij aan de slag gaat met de content voor jouw cursus of training. Het ontwerpen van een werkboek, een hand-out, checklist of cheat sheet kun je ook aan ons uitbesteden.

Inrichten en testen

Als het raamwerk voor de online leeromgeving af is wordt deze ingericht met de content die jij aanlevert. Is de leeromgeving gevuld, dan lopen wij alle technische aspecten nog een keer door.

Lanceren

De testfase is voorbij. De puntjes zijn op de i gezet. Nu kan jouw online leeromgeving live. Maar eerst leggen wij nog even aan jou uit wat jij aan de achterkant kunt inzien. Bijvoorbeeld het aantal cursisten en hoe je kunt zien welke lessen of modules de cursist heeft doorlopen.

Wie gingen jou voor?

Jouw online leeromgeving laten maken?

Bespreek met ons je wensen. Of je nu een korte training wilt maken of een uitgebreide cursus, een offerte is altijd op maat.

Wij denken met je mee!

Jouw online leeromgeving laten maken?

Bespreek met ons je wensen. Of je nu een korte training wilt maken of een uitgebreide cursus, een offerte is altijd op maat.

Wij denken met je mee!

OMH telefoon zwart