E-mail marketing

Funnels en nieuwsbrieven

E-mail marketing

Funnels en nieuwsbrieven

Vergroot je netwerk en bouw een band op met je klanten door e-mail marketing

Er is geen krachtiger marketingkanaal waarbij je kunt personaliseren, automatiseren, testen en optimaliseren zoals e-mail. De e-maillijst is het meest waardevolle bezit van elke ondernemer. Dit is de lijst vol klanten en potentiële klanten. De mensen die op deze lijst staan hebben minimaal al enige vorm van interesse in jouw product of dienst. E-mail marketing helpt je om mensen naar je website te leiden die vervolgens klant bij je worden.

Er is steeds behoefte aan echte connectie en met e-mail marketing kan je heel persoonlijk mensen aanspreken. De (online) klantreis speelt hier een belangrijke rol in.

Een succesvolle salesfunnel laat je business groeien

Een (sales)funnel is een online klantreis waarbij zorgvuldig is nagedacht welke volgende logische stappen de potentiële klant nodig heeft om daadwerkelijk klant te worden.

Een groot deel van deze funnel is geautomatiseert door middel van e-mail marketing software.

Stel je voor

Je hebt een weggever, leadmagnet of whitepaper op je website staan die gratis gedownload kan worden. In ruil voor een e-mailadres ontvangt de inschrijver jouw weggever. Dat kan bijvoorbeeld een e-book, een checklist, een mini-videotraining of een exclusieve podcast zijn.

Je wilt natuurlijk een band opbouwen met deze lead en daarom start er direct na inschrijving een geautomatiseerde e-mail funnel. In de e-mails die deze lead ontvangt staat waardevolle informatie. Precies de informatie die deze lead nodig heeft. Hier is immers goed over nagedacht.

Op deze manier leert deze potentiële klant jou, jouw aanbod en jouw bedrijf kennen en raakt vertrouwd. Grote kans dat hij of zij daadwerkelijk klant bij je wordt!

Dit levert e-mail marketing je op

  • Tijd! Omdat je je nieuwsbrieven kunt inplannen
  • Tijd! Omdat een funnel is geautomatiseerd en deze voor jou werkt
  • Klanten! Want je maillijst blijft groeien
  • Een positie in de markt! Je kunt waarde blijven leveren
  • Een band met (potentiële) klanten! Want je blijft waarde geven
Saskia van der Krift

E-mail marketing is een veelzijdig communicatiekanaal

Dit kunnen wij voor je doen

Content schrijven

De tekst van de e-mails van je funnel is ontzettend belangrijk. Door de juiste snaar te raken op het juiste moment leidt jij je klant door de juiste fase van het aankoopproces heen. Het draait om een goede balans tussen waarde geven en aansporen actie te ondernemen. Wij kunnen deze e-mails voor je schrijven.

Salesfunnel bouwen

De geschreven e-mails moeten worden verzonden op een specifiek passend moment of tijdstip. Dit wordt opgebouwd als een geautomatiseerde reeks in e-mail marketing software. Zo ontstaat een funnel. Ook deze salesfunnel kunnen wij voor jou bouwen.

Leads genereren

Als je funnel staat dan wil je natuurlijk dat daar mensen in komen en dat de juiste doelgroep wordt bereikt. Wij kunnen voor jou een social media advertentie campagne opzetten die de juiste leads genereert voor jouw funnel. Over de statistieken van deze campagne krijg je wekelijks een update en uitleg.

Nieuwsbrieven

Om de band met je leads te versterken stuur je consistent een nieuwsbrief. Persoonlijk, laagdrempelig en met een waardevolle inhoud. Wij kunnen voor jou deze periodieke nieuwsbrief verzorgen. Ook kun je het ontwerpen van een prachtige lay-out aan ons overlaten.

Wil jij weten hoe e-mail marketing jouw business kan laten groeien?

Wij kunnen voor jou de funnel van A tot Z opbouwen. We werken de online klantreis uit, schrijven de tekst en bouwen jouw funnel op.

In dit hele proces zorgen wij ervoor dat alle kansen worden benut.

Wil jij weten hoe e-mail marketing jouw business kan laten groeien?

Ben je aan het worstelen met het opzetten van jouw funnel? Laat ons jou helpen! Wij kunnen voor jou de funnel van A tot Z opbouwen. We werken de online klanreis uit, schrijven de tekst en bouwen jouw funnel op.

In dit hele proces zorgen wij ervoor dat alle kansen worden benut.

OMH telefoon zwart